Recept
« Terug naar recepten
Tajine: kippenbouten en zijn garnituren
PT140M
Tajine: kippenbouten en zijn garnituren
Heerlijk gerecht voor de wintermaanden
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
140 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Tajine
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo, Blondy en Ziva
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tajine: kippenbouten en zijn garnituren te bereiden
- Kippenbouten in een pan met een beetje boter goudbruin aanbakken. Sjalotjes grof snijde, appel in partjes snijden, look zeer fijn snijden de tomaat in stukjes snijden. Verwarm de tagine met Een beetje olijfolie voeg de hier boven vermelde ingrediënten toe met de kippenbouten besmeer deze met honing en mosterd.Zet het vuur op een laag pitje als laatste de mulivruchtensap toevoegen. Deksel op de tagline laat dit +/- 120 min zachtjes pruttelen indien nodig bijkruiden.
Dit gerecht werd met noedels geserveerd.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.