KookJij

Tajine: kippenbouten en zijn garnituren

Heerlijk gerecht voor de wintermaanden
Recept van:
Bereidingstijd: 140 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Tajine
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo, Blondy en Ziva
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tajine: kippenbouten en zijn garnituren te bereiden

  1. Kippenbouten in een pan met een beetje boter goudbruin aanbakken. Sjalotjes grof snijde, appel in partjes snijden, look zeer fijn snijden de tomaat in stukjes snijden. Verwarm de tagine met Een beetje olijfolie voeg de hier boven vermelde ingrediënten toe met de kippenbouten besmeer deze met honing en mosterd.Zet het vuur op een laag pitje als laatste de mulivruchtensap toevoegen. Deksel op de tagline laat dit +/- 120 min zachtjes pruttelen indien nodig bijkruiden. 
    Dit gerecht werd met noedels geserveerd. 

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst