Recept
« Terug naar recepten
Twentse humkessoep
PT40M
Twentse humkessoep
Een heerlijk twentse humkessoep recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
landleven
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Twentse humkessoep te bereiden
Kook het varkensvlees goed gaar en doe er op het laatste moment de verse worst bij om mee te garen. Snijd het vlees in stukjes en de worst in plakjes. Blancheer alle groenten beetgaar, verwarm ze samen met de verse worst en het varkensvlees in wat gevogeltebouillon en schep deze in een warm soepbord. Schep er de goed verwarmde gevogeltebouillon op.
Ton Kops zegt: