Recept
« Terug naar recepten
Udang kagang padang grote garnalen in een lichte pindasaus
PT20M
Udang kagang padang grote garnalen in een lichte pindasaus
Een heerlijk udang kagang padang grote garnalen in een lichte pindasaus recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Udang kagang padang grote garnalen in een lichte pindasaus te bereiden
Verhit de olie en bak de sambal aan. Bak kaneel,steranijs en ui mee. Voeg pindakaas, ketjap, zout en tamarinde toe. Bak al roerende tot een smeuïge saus ontstaat. Kook of frituur de garnalen en serveer met de saus.