Recept
« Terug naar recepten
Uiensalade (insalata di cipolle)
PT20M
Uiensalade (insalata di cipolle)
Een heerlijk uiensalade (insalata di cipolle) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Uiensalade (insalata di cipolle) te bereiden
Het groen van de uien snijden en 10 min.in koud water leggen.De ansjofilets fijnhakken,de drooggedepte lente-uitjes in plakjes snijden en met de ansjofilets vermengen.Olijfolie,peper en zout door elkaar roeren.Wanneer het zout is opgelost de azijn toevoegen.De marinade over de lente-uitjessalade gieten en goed door elkaar mengen.