Recept
« Terug naar recepten
Uiensoep met bosuitjes en kaasbrood
PT30M
Uiensoep met bosuitjes en kaasbrood
Een heerlijk uiensoep met bosuitjes en kaasbrood recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
miriam .........
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
c1000
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Uiensoep met bosuitjes en kaasbrood te bereiden
Fruit de uien met de knoflook 10 min. in de hete boter goudgeel en glazig.
Voeg de basis voor uiensoep en 1 1/2 l water toe en breng de soep aan de kook. Laat de soep 15 min. zachtjes koken en de uien helemaal zacht worden.
Schep de bosuitjes door de soep en neem de pan van het vuur.
Verdeel de kaas over de sneetjes brood en laat de kaas onder de hete grill smelten.
Schep de soep in borden of kommen en leg in elk bord een sneetje stokbrood
Voeg de basis voor uiensoep en 1 1/2 l water toe en breng de soep aan de kook. Laat de soep 15 min. zachtjes koken en de uien helemaal zacht worden.
Schep de bosuitjes door de soep en neem de pan van het vuur.
Verdeel de kaas over de sneetjes brood en laat de kaas onder de hete grill smelten.
Schep de soep in borden of kommen en leg in elk bord een sneetje stokbrood