Recept
« Terug naar recepten
Uienvlinders
PT40M
Uienvlinders
Een heerlijk uienvlinders recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
10 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
http://www.jannekes.nl/
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Uienvlinders te bereiden
Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Snipper de ui en de knoflook heel fijn en bak ze 5 minuten met wat zout in een koekenpan. Zet het vuur uit, Laat het wat afkoelen en voeg de parmezaanse kaas, bieslook en oestersaus toe. Roer alles goed door elkaar. Leg de bladerdeegplakken op een snijplank en smeer er gelijkmatig het mengsel op. Vouw de beide uiteinden naar het midden, waar ze elkaar raken. Vouw het deeg dubbel over de naad. Herhaal dit met een andere plak. Snij het deeg in plakjes van 1 centimeter. Leg ze iets uit elkaar en met de snijranden naar boven op een bakplaat en bak ze in 15-18 minuten goudbruin.
mieke zegt: