KookJij

Va­nil­le-ijstop­ping cho­co­la­de-abri­ko­zen- pis­ta­che

Een heerlijk va­nil­le-ijstop­ping cho­co­la­de-abri­ko­zen- pis­ta­che recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
  2. > Taarten, gebak & ijs - ijs
Bevat per éénpersoons portie: 85 kCal energie
2 Gram eiwit
4 Gram vet
9 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Allerhande 06 2012
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Va­nil­le-ijstop­ping cho­co­la­de-abri­ko­zen- pis­ta­che te bereiden

Smelt de chocolade au bain-marie.
Roer er de abrikozen en pistachenoten door.
Schep op een vel bakpapier en laat 1 uur afkoelen.
Snijd in stukjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst