Recept
« Terug naar recepten
Vanille-ijstopping chocolade-abrikozen- pistache
PT10M
Vanille-ijstopping chocolade-abrikozen- pistache
Een heerlijk vanille-ijstopping chocolade-abrikozen- pistache recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
- > Taarten, gebak & ijs - ijs
Bevat per éénpersoons portie:
85 kCal energie
2 Gram eiwit
4 Gram vet
9 Gram koolhydraten
2 Gram eiwit
4 Gram vet
9 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Allerhande 06 2012
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vanille-ijstopping chocolade-abrikozen- pistache te bereiden
Smelt de chocolade au bain-marie.
Roer er de abrikozen en pistachenoten door.
Schep op een vel bakpapier en laat 1 uur afkoelen.
Snijd in stukjes.
Roer er de abrikozen en pistachenoten door.
Schep op een vel bakpapier en laat 1 uur afkoelen.
Snijd in stukjes.