Recept
« Terug naar recepten
Vanille-ijstopping kokos-gember
PT10M
Vanille-ijstopping kokos-gember
Een heerlijk vanille-ijstopping kokos-gember recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
- > Taarten, gebak & ijs - ijs
Bevat per éénpersoons portie:
60 kCal energie
4 Gram vet
6 Gram koolhydraten
4 Gram vet
6 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Allerhande 06 2012
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vanille-ijstopping kokos-gember te bereiden
Snijd de bolletjes stemgember in kleine stukjes.
Bak de kokos in een koekenpan zonder boter of olie in 2 minuten lichtbruin.
Voeg toe aan de gember, schep om en laat afkoelen.
Bak de kokos in een koekenpan zonder boter of olie in 2 minuten lichtbruin.
Voeg toe aan de gember, schep om en laat afkoelen.