Recept
« Terug naar recepten
Vakantie: groentebouillon met camembert
PT20M
Vakantie: groentebouillon met camembert
Eenvoudige soep voor op vakantie vlug klaar met een heerlijke toets van kaas erbij.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vakantie: groentebouillon met camembert te bereiden
- Wortel in blokjes snijden evenzeer de ajuin, aardappel en venkel stoof deze aan in een beetje boter voeg de bouillon toe en laat op een zacht vuur pruttelen. Rucola fijn snijden deze de laaste vijf minuten toevoegen indien nodig bijkruiden met peper. Serveer de soep zeer warm en serveer er de camembert toe.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten. Daar waar ik verblijf vernoem ik het land van herkomst.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Tanja Hermens zegt:
luc vandamme zegt: