Klik op foto om te vergroten.
Daar waar ik verblijf vermeld ik het land van herkomst.
Dit gerecht werd bereid met de beperkte middelen die er waren op het vakantie appartementje.
Recept
« Terug naar recepten
Vakantie pasta met kip
PT25M
Vakantie pasta met kip
Een heerlijk vakantie pasta met kip recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vakantie pasta met kip te bereiden
Kook de pasta beetgaar in ruim water en kruid met een beetje curry- paprikapoeder.
Terwijl de kippenblokjes met de in ringen gesneden ajuin goed gekruid gaar aanbakken.
Voeg room toe en laat even inkoken.
Giet de pasta af en serveer op bord, verdeel de kippenblokjes erover en werk af met de mozzarella en kruiden.
Terwijl de kippenblokjes met de in ringen gesneden ajuin goed gekruid gaar aanbakken.
Voeg room toe en laat even inkoken.
Giet de pasta af en serveer op bord, verdeel de kippenblokjes erover en werk af met de mozzarella en kruiden.