Recept
« Terug naar recepten
Vakantie pasta met zalm en mosselen
PT30M
Vakantie pasta met zalm en mosselen
Op vakantie toch zeker eens pasta maken.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vakantie pasta met zalm en mosselen te bereiden
- Pasta in kokend water beetgaar koken. Champignons en ajuin even aanstoven in een beetje boter voeg de tomaten coullis toe laat op een zacht vuur sudderen. Zalm kruiden en in bloem wentelen bak deze gaar aan. Vijf min voor het opdienen de mosselen gekuist samen met de tomaatjes bij de saus voegen. Serveer deze pasta met de vis zeer warm en bestrooi met gemalen kaas.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten. Daar waar ik verblijf vermeld ik het land van herkomst.
Anna Koudys zegt: