Recept
« Terug naar recepten
Pasta verwend met vis badend in een sausje
PT25M
Pasta verwend met vis badend in een sausje
Een heerlijk pasta verwend met vis badend in een sausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta verwend met vis badend in een sausje te bereiden
Porei in zeer fijne ringen snijden.
Kook pasta beetgaar.
Stoof de porei met de rode zilverajuin aan in een beetje boter kruid deze met de spaghetti kruiden.
Voeg de tomaten coullis toe en laat op een zacht vuur sudderen.
Vis in stukken snijden evenzeer kruiden wentel ze vervolgens in bloem.
Bak deze krokant aan in een beetje boter en olijfolie.
Serveer alles op bord en bestrooi met gemalen kaas.
Kook pasta beetgaar.
Stoof de porei met de rode zilverajuin aan in een beetje boter kruid deze met de spaghetti kruiden.
Voeg de tomaten coullis toe en laat op een zacht vuur sudderen.
Vis in stukken snijden evenzeer kruiden wentel ze vervolgens in bloem.
Bak deze krokant aan in een beetje boter en olijfolie.
Serveer alles op bord en bestrooi met gemalen kaas.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.