Sla : rode en groene paprika, lenteuitjes, rucola, fijne frisée, radiccio.
Degene die een sausje erbij willen geen probleem.
Een frisse dressing gaat er altijd bij.
Recept
« Terug naar recepten
Pasta vergezeld met een fris slaatje en vis
PT30M
Pasta vergezeld met een fris slaatje en vis
Een heerlijk pasta vergezeld met een fris slaatje en vis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta vergezeld met een fris slaatje en vis te bereiden
Kook de pasta beetgaar.
Als de pasta aan het koken is de vis in stukken snijden kruiden en in bloem wentelen.
Bak deze gaar in boter als laatste de wijn en clams toevoegen nogmaals bijkruiden.
Pasta afgieten en mengen met kruiden en Rambol, de room erbij en even goed opwarmen, vul de uitsteekvorm met de pasta en zet op bord.
Serveer de sla rond de pasta verwijder de uitsteekvorm en serveer de vis en clams er rond.
Garneer af naar keuze.
Als de pasta aan het koken is de vis in stukken snijden kruiden en in bloem wentelen.
Bak deze gaar in boter als laatste de wijn en clams toevoegen nogmaals bijkruiden.
Pasta afgieten en mengen met kruiden en Rambol, de room erbij en even goed opwarmen, vul de uitsteekvorm met de pasta en zet op bord.
Serveer de sla rond de pasta verwijder de uitsteekvorm en serveer de vis en clams er rond.
Garneer af naar keuze.