Recept
« Terug naar recepten
Vakantie : Tortillini met gorgonzolla en ricota kaas
PT30M
Vakantie : Tortillini met gorgonzolla en ricota kaas
Een heerlijk vakantie : tortillini met gorgonzolla en ricota kaas recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Hoofdgerechten - Gevogelte
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vakantie : Tortillini met gorgonzolla en ricota kaas te bereiden
Kook de tortillini's beetgaar in ruim water met een beetje zout en olijolie.
Wok de kippefilets in reepjes gesneden samen met de paprika en zongedroogde tomaten goed gekruid aan in olijfolie. Voeg de tortillini erbij en roer goed.
Seveer met een heerlijk stuk stokbrood en een glaasje wijn.
Wok de kippefilets in reepjes gesneden samen met de paprika en zongedroogde tomaten goed gekruid aan in olijfolie. Voeg de tortillini erbij en roer goed.
Seveer met een heerlijk stuk stokbrood en een glaasje wijn.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Elke woensdag en zaterdag markt in Aups ...alles vers van de pers en dan maar smullen. Zelfs onze ouwe rakker Derbyke denkt wel , dat lust ik ook wel.