KookJij

Vanilleijs met balsamicoazijn

Een heerlijk vanilleijs met balsamicoazijn recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: taste
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vanilleijs met balsamicoazijn te bereiden

rooster de amandelen goudbruin in een droge koekenpan.Laat het ijs een beetje zacht worden en klop met een garde de créme fraïche,balsamicoazijn en amaretto erdoorheen.Schep het ijs direct in 4 coupes.Strooi de amandelen erover en garneer met de koekjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Assy

Assy zegt:
Ziet er weer verrrrrrrukkelijk uit Marijke. Ik neem aan de het witte balsamicoazijn is?
Ga ik zeker maken.....;)
Groetjes,
Assy