Recept
« Terug naar recepten
Vanilleijs met balsamicoazijn
PT15M
Vanilleijs met balsamicoazijn
Een heerlijk vanilleijs met balsamicoazijn recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
taste
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vanilleijs met balsamicoazijn te bereiden
rooster de amandelen goudbruin in een droge koekenpan.Laat het ijs een beetje zacht worden en klop met een garde de créme fraïche,balsamicoazijn en amaretto erdoorheen.Schep het ijs direct in 4 coupes.Strooi de amandelen erover en garneer met de koekjes.
Assy zegt:
Ga ik zeker maken.....;)
Groetjes,
Assy