Recept
« Terug naar recepten
Varkens vlees met bokbier
PT60M
Varkens vlees met bokbier
Een heerlijk varkens vlees met bokbier recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Varkens vlees met bokbier te bereiden
Snijd het vlees in dobbelstenen. Pel de uien en snipper ze. Verhit de olie in een braadpan en bak het vlees en de uien lichtbruin. Voeg mosterd, azijn, tomatenpuree, tijm, laurierblaadjes en bier toe en stoof zachtjes met deksel 1 1/2 uur. Snijd intussen de prei in ringetjes en de geschrapte wortel in plakjes. Voeg prei, wortel en gember de laatste 30 min toe. Maak op smaak met peper en zout.
lekkerbekske zegt:
Hopelijk leest de redactie deze noodkreet.