KookJij

varkensgebraad met apfelcorn

Een heerlijk varkensgebraad met apfelcorn recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 70 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Duitsland
Keuken: Europese
Bron: vlees.nl
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe varkensgebraad met apfelcorn te bereiden

Bestrooi de varkensrib met zout en zwarte peper uit de molen. Braad de varkensrib aan in 60 gr hete boter. Voeg het restant van de boter toe. Schik het spek op het vlees. Braad de varkensrib gedurende 50 min gaar in een voorverwarmde oven van 170 graden. Haal de varkensrib uit de braadslede en laat deze afgedekt in aluminiumfolie 10 min rusten voor het aansnijden. Snijd de kastanjechampignons in vieren. Voeg de apfelcorn en de kalfsfond bij de braadboter. Breng aan de kook, Eventueel overgieten in een pannetje. Voeg de champignons, appels en slagroom toe. Laat het geheel even doorkoken. Breng het op smaak met zout en peper.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst