Recept
« Terug naar recepten
Varkenshaas broodjes
PT30M
Varkenshaas broodjes
Een heerlijk varkenshaas broodjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
n.v.t. personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Varkenshaas broodjes te bereiden
-Bak de varkenshaas in 5 minuten rondom bruin, haal uit de pan en laat even rusten.
-Snijd er 5 plakken van.
-Rol iedere plak in een plak bacon.
-Laat het bladerdeeg ontdooien en smeer iedere plak in met een eetlepel kookroom en bestrooi met wat peper.
-Leg de plak kaas erop.
-Leg ieder stuk varkenshaas met bacon op de bladerdeeg en vouw de bladerdeeg eromheen, kijk dat het goed sluit allemaal.
-Smeer in met geklopt ei en bak af in de voorverwarmde oven van 200C tot ze goudbruin zijn (duurt ongeveer 20 minuten).
-Snijd er 5 plakken van.
-Rol iedere plak in een plak bacon.
-Laat het bladerdeeg ontdooien en smeer iedere plak in met een eetlepel kookroom en bestrooi met wat peper.
-Leg de plak kaas erop.
-Leg ieder stuk varkenshaas met bacon op de bladerdeeg en vouw de bladerdeeg eromheen, kijk dat het goed sluit allemaal.
-Smeer in met geklopt ei en bak af in de voorverwarmde oven van 200C tot ze goudbruin zijn (duurt ongeveer 20 minuten).
apu zegt: