KookJij

Varkenshaas broodjes

Een heerlijk varkenshaas broodjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: n.v.t. personen
Categorieën:
  1. > Snacks - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Varkenshaas broodjes te bereiden

-Bak de varkenshaas in 5 minuten rondom bruin, haal uit de pan en laat even rusten.
-Snijd er 5 plakken van.
-Rol iedere plak in een plak bacon.
-Laat het bladerdeeg ontdooien en smeer iedere plak in met een eetlepel kookroom en bestrooi met wat peper.
-Leg de plak kaas erop.
-Leg ieder stuk varkenshaas met bacon op de bladerdeeg en vouw de bladerdeeg eromheen, kijk dat het goed sluit allemaal.
-Smeer in met geklopt ei en bak af in de voorverwarmde oven van 200C tot ze goudbruin zijn (duurt ongeveer 20 minuten).

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

apu

apu zegt:
Ja klopt, met bacon en andere ham en spek soorten moet je altijd uitkijken met zout, ik ga ervan uit dat mensen weten dat spek zout is....misschien moet ik de zout uit het recept halen....niet iedereen houdt daarvan:p:p bedankt voor de reactie en ik hoop dat het gesmaakt heeft!:):):)
Kaypieter

Kaypieter zegt:
Beste Monique, heb dit recept uitgeprobeerd, alleen de bacon vervangen door serano ham (had even geen bacon bij de hand). Al met al prima recept maar voorzichtig met het zout.