Recept
« Terug naar recepten
Varkenshaas met Champignons
PT45M
Varkenshaas met Champignons
Een heerlijk varkenshaas met champignons recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
miriam .........
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Onbekend
Bron:
brutsellog
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Varkenshaas met Champignons te bereiden
Verwarm de oven voor op 180 graden. Bestrooi 3 varkenshaasjes met zout en peper. Bak de varkenshaasjes rondom bruin in hete boter. Haal de varkenshaasjes uit de pan, leg het in een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Bak in de achtergebleven boter 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg 400 ml vleesfond toe en laat dit op middelhoog vuur in 15 minuten in koken. Lekker met een salade en aardappelbolletjes. Eet smakelijk!