KookJij

Varkenshaas met Katenspek en Wortelstamp

Een heerlijk varkenshaas met katenspek en wortelstamp recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Jan A.
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Varkenshaas met Katenspek en Wortelstamp te bereiden

1).Vlees goed droogdeppen.
2).Vlees goed inwrijven met de kruiden.
3).Vlees omwikkelen met de katenspek en vastzetten met houten stokjes.
4).Bekleed een ovenblik met alu folie, vet dat lichtjes in, leg daarop het vlees en schuif in het midden van de oven.
5).Draai na 15 minuten en schuif weer terug in de oven voor 10 minuten.
6).Zet de oven nu op grill stand en schuif het ovenblik met vlees vlak onder de grill gedurende 5 minuten.
7).Haal uit de oven, dek af met alu folie en laat 10 minuten staan en snijd in plakken.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

Geef er bij: een boterrijke wortelstamp van 50% wortel en 50% aardappel plus gewokte wilde spinazie met knoflook en pijnboompitjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

gea

gea zegt:
Sorry!!!!!!
Niet goed genoeg gelezen!!!:(
gea

gea zegt:
En....de wortelstamp????
Het vlees lijkt me trouwens heerlijk op deze manier!