KookJij

Varkenshaasje met mosterdsaus

Een heerlijk varkenshaasje met mosterdsaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Varkenshaasje met mosterdsaus te bereiden

Bestrooi de varkenshaasjes met zout en peper.
Bak ze in 15 min. rondom bruin in de boter.
Neem het vlees uit de pan en houd het warm in aluminiumfolie.
Roer 1 volle lepel mosterd en de vleesbouillon door het achtergebleven braadvet en roer de aanbaksels in de pan los.
Laat de saus iets inkoken.
Voeg de slagroom toe en laat de saus nog 2-3 min. zachtjes inkoken.
Roer er voor serveren 1 el grove mosterd door.
Serveer de saus bij het in plakken gesneden vlees.
Bestrooi met peterselie.


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

bertal

bertal zegt:
Crot:
Je hebt gelijk, is al veranderd.
Bedankt voor de tip:);)
m.v.g. Bert Allers
crot

crot zegt:
Beste Bert, Ik mag aannemen dat je 2-3min.bedoelt i.p.v. 2-33min? Lijkt mij verder een lekker recept.:p