Recept
« Terug naar recepten
Varkenshaasje met mosterdsaus
PT45M
Varkenshaasje met mosterdsaus
Een heerlijk varkenshaasje met mosterdsaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Varkenshaasje met mosterdsaus te bereiden
Bestrooi de varkenshaasjes met zout en peper.
Bak ze in 15 min. rondom bruin in de boter.
Neem het vlees uit de pan en houd het warm in aluminiumfolie.
Roer 1 volle lepel mosterd en de vleesbouillon door het achtergebleven braadvet en roer de aanbaksels in de pan los.
Laat de saus iets inkoken.
Voeg de slagroom toe en laat de saus nog 2-3 min. zachtjes inkoken.
Roer er voor serveren 1 el grove mosterd door.
Serveer de saus bij het in plakken gesneden vlees.
Bestrooi met peterselie.
Bak ze in 15 min. rondom bruin in de boter.
Neem het vlees uit de pan en houd het warm in aluminiumfolie.
Roer 1 volle lepel mosterd en de vleesbouillon door het achtergebleven braadvet en roer de aanbaksels in de pan los.
Laat de saus iets inkoken.
Voeg de slagroom toe en laat de saus nog 2-3 min. zachtjes inkoken.
Roer er voor serveren 1 el grove mosterd door.
Serveer de saus bij het in plakken gesneden vlees.
Bestrooi met peterselie.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
crot zegt:
bertal zegt:
Je hebt gelijk, is al veranderd.
Bedankt voor de tip:);)
m.v.g. Bert Allers