Recept
« Terug naar recepten
Herfstwandeling
PT20M
Herfstwandeling
Een heerlijk herfstwandeling recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Salades
- > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Herfstwandeling te bereiden
Varkenshaasjes gekruid rosé aanbakken (laten afkoelen).
Tomaatjes in twee snijden.
Komkommers in ringen snijden.
Radijsjes in vier snijden.
Sjalotjes fijn snijden.
Meng deze groenten onder de pasta samen met het vlees en voeg de gorgonzola in stukken gesneden toe.
De dressing : olijfolie, mayonaise, mosterd, peper, zout en knoflookpoeder onder elkaar mengen.
Voeg de dressing toe aan de hierboven vermelde ingrediënten.
Eikenblad op bord en de hierboven vermelde herfstwandeling er boven op.
Tomaatjes in twee snijden.
Komkommers in ringen snijden.
Radijsjes in vier snijden.
Sjalotjes fijn snijden.
Meng deze groenten onder de pasta samen met het vlees en voeg de gorgonzola in stukken gesneden toe.
De dressing : olijfolie, mayonaise, mosterd, peper, zout en knoflookpoeder onder elkaar mengen.
Voeg de dressing toe aan de hierboven vermelde ingrediënten.
Eikenblad op bord en de hierboven vermelde herfstwandeling er boven op.
derbyke zegt: