Recept
« Terug naar recepten
varkenshaasjes
PT60M
varkenshaasjes
Een heerlijk varkenshaasjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
lily strijbosch
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > Dieet & Slank - Hoofdgerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
canisius stroop
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe varkenshaasjes te bereiden
- braad de varkens haasjes aan
-leg deze op een schaaltje in de oven op 100 graden
- snipper de ui en knoflook doe dit samen in de pan
-voeg daarna de stroop mosterd en appelsap t0e verhit de pan tewijl u goed roert
-dit in koken tot de juiste dikte
appel en peer schillen en in reepjes snijden bieslook en peterselie peper en zout toevoegen aan de saus
-op het laatse moment de room of creme freche toevoegen
-haal het vlees uit de oven en decoreer dit op een bord samen met de saus lekker met rosti spruitjes en rode kool
-leg deze op een schaaltje in de oven op 100 graden
- snipper de ui en knoflook doe dit samen in de pan
-voeg daarna de stroop mosterd en appelsap t0e verhit de pan tewijl u goed roert
-dit in koken tot de juiste dikte
appel en peer schillen en in reepjes snijden bieslook en peterselie peper en zout toevoegen aan de saus
-op het laatse moment de room of creme freche toevoegen
-haal het vlees uit de oven en decoreer dit op een bord samen met de saus lekker met rosti spruitjes en rode kool