Recept
« Terug naar recepten
Varkenshaasroerbak met groenten en roomsaus
PT30M
Varkenshaasroerbak met groenten en roomsaus
Een heerlijk varkenshaasroerbak met groenten en roomsaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
riet vloemans
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Van mezelf en een beetje van Knorr.
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Varkenshaasroerbak met groenten en roomsaus te bereiden
Varkenshaasje in plakjes bakken met vleeskruiden, ui en knoflook- en chilisaus ( klein scheutje).
Kleingesneden groenten erbij.
Evt. vocht binden met allesbinder.
Aardappeltjes bakken met kruiden, apart houden.
Roomsaus met 1 eetlepel mosterd bereiden, apart serveren.
Kleingesneden groenten erbij.
Evt. vocht binden met allesbinder.
Aardappeltjes bakken met kruiden, apart houden.
Roomsaus met 1 eetlepel mosterd bereiden, apart serveren.
Mijn kookverhaal (riet vloemans)
Nog nooit eerder bereid en erg lekker.
olijfje zegt: