Recept
« Terug naar recepten
Varkenskoteletten met perzikchutney
PT75M
Varkenskoteletten met perzikchutney
Een heerlijk varkenskoteletten met perzikchutney recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
75 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
carrefour
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Varkenskoteletten met perzikchutney te bereiden
- Meng de sojasaus, de azijn en de honing. Laat de varkenskoteletten er 2 uur in marineren.
- Voeg alle ingrediënten voor de chutney, behalve de perziken, samen in een kookpan met dikke bodem. Breng ze langzaam aan de kook en laat de bereiding 30 min. koken op een zeer zacht vuurtje. Roer om de 10 min. Voeg de perziken toe en laat alles nog 15 min. koken op een zacht vuurtje. Roer regelmatig. Zet opzij.
- Dep de koteletten droog en bak ze 2 min. in boter. Voeg de marinade toe en laat de koteletten 5 min. karamelliseren. Draai ze regelmatig om. Serveer met de chutney en werk af met verse koriander.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Donald zegt:
Altijd apart en lekker, ik sla ze bijna allemaal op in een (kook jij - map)!!!
Ik ben niet zo'n schrijver, maar moest dit even kwijt.
Jullie Belgen zijn daar goed in, zo kijk ik ook al 8 jaar naar (Dagelijkse kost)
op EEN van Jeroen.
Ga vooral zo door!!!!!
Erwin Elens zegt: