Recept
« Terug naar recepten
Varkenskoteletten uit de slowcooker
PT240M
Varkenskoteletten uit de slowcooker
Simpel, maar heel lekker
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
240 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Minibijbel slowcooker - Catherine Atkinson
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Varkenskoteletten uit de slowcooker te bereiden
- Vet onderkant en zijkant van de binnenpan in met wat boter.
- Verhit olie in een hapjespan en fruit hierin de uiringen gedurende 5 minuten, op een laag vuur.
- Voeg geperste knoflook toe alsook de champignonsschijven. Laat 5 minuten sudderen.
- Roer de kruiden erdoor heen, schep het geheel over in de binnenpan.
- Verwijder het 'vetrandje' van de koteletten zoveel mogelijk, snij de aardappelen in dunne schijven.
- Bedek het champignonmengsel met aardappelschijven, leg de koteletten erop en bedek weer met aardappelschijven.
- Voeg de bouillon toe.
- Deksel op de pan en laat het geheel op high sudderen gedurende 4 uur.
- Indien gewenst kan je het gerecht nadien even onder de grill zetten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Jeannine Van Immerseel zegt:
Jeannine Van Immerseel zegt:
Jeannine Van Immerseel zegt:
De slowcooker bestaat uit twee delen, de buitenkant en een binnenpan in steen.
Henk van Haandel zegt:
Gerard Schaefers zegt:
Mag ik je slowcooker recepten overnemen in mijn receptenlijst "Slowcooker"?
https://www.sjeef.nl/Recepten/Slowcooker/00slowcooker.html
Vast bedankt voor je reactie.
Vriendelijke groeten,
Gerard Schaefers
Sylvia Frances Chan zegt:
Qua gaarheid en "smullen maar" zal dit in 2 uur moeten. En ik durf te zeggen: even smakelijk....Stand 2 is op deze inductie op "sudder-niveau". Graag uw advies,
met vriendelijke groeten,
Sylvia