Recept
« Terug naar recepten
Varkensoesters stroganoff
PT20M
Varkensoesters stroganoff
Een heerlijk varkensoesters stroganoff recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Varkensoesters stroganoff te bereiden
Verhit de boter en kleur het vlees aan beide zijden, voeg blokjes spek toe, de gesneden lente uien (ongeveer 1 cm.) en de in vier gesneden champignons, kruid met peper, zout en paprikapoeder. Laat enkele minuten meebakken, voeg vervolgens room en tomatenpuree toe en laat onder deksel 10 minuten sudderen, keer het vlees bij vijf minuten.
Dien op met gestoomde aardappelen bestrooid met wat dille.
Dien op met gestoomde aardappelen bestrooid met wat dille.