Recept
« Terug naar recepten
Varkensschnitzel uit de wok
PT30M
Varkensschnitzel uit de wok
Een heerlijk varkensschnitzel uit de wok recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
allerhande
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Varkensschnitzel uit de wok te bereiden
Snijd de broccoliroosjes heel klein.Kook de krieltjes gaar volgens de aanwijzing op de verpakking.Verhit 2 eetlepels olie in de wok en roerbak hierin het vlees op hoog vuur in 5 minuten bruin en krokant.Breng het vlees op smaak met zout en vers gemalen peper en neem het uit de wok.Verhit nog 2 eetlepels olie en roerbak hierin de broccoli met de knoflook 4 minuten.Voeg de appelreepjes en het vlees toe en bak het geheel al omscheppend nog 4 minuten.Breng op smaak met zout en vers gemalen peper.Roer de tomaat erdoor en serveer direct met de krieltjes ernaast.