KookJij

Varkensvlees met ananas uit de Slow Cooker

Een heerlijk varkensvlees met ananas uit de slow cooker recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 660 min
Personen: 6 - 8 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Aangepast familie recept
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Varkensvlees met ananas uit de Slow Cooker te bereiden

1).Doe alle ingrediënten behalve de rijstolie en het varkensvlees in de schaal/schotel van de Slow Cooker (SC). Roer dat goed door.
2).Alle "stripjes" varkensvlees moeten worden aangebraden en licht worden gebruind. Doe dat niet in een keer.
3).Roer zo nu en dan nog eens door het ananasmengsel.
4).Wanneer de aangebraden stukjes varkensvlees zijn afgekoeld mogen ze bij het ananasmengsel worden gedaan. Zorg er voor dat de inhoud goed door elkaar wordt geroerd.
5).Zet de SC op slow en laat de inhoud 10 uur z'n gang gaan. Controleer regelmatig of de inhoud niet droog komt te staan.Zou dat het geval zijn, dan heet water toevoegen en boven de 10 uren nog eens extra 10 minuten bijtellen.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

OPDIENEN: Met witte rijst en bv "Bretonse groenten"
(Groentemix van maïs-doperwten-wortels-prei-rode paprika)

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

A Breukers

A Breukers zegt:
Hmmm, heerlijk zo'n recept voor de Slowcooker !! Ga het gauw proberen.Alvast toegevoegd aan favorieten !:p;)