Recept
« Terug naar recepten
Varkensvlees met knoflook en mosterd
PT10M
Varkensvlees met knoflook en mosterd
Een heerlijk varkensvlees met knoflook en mosterd recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Maria van Kooyk
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Maria van Kooyk
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Varkensvlees met knoflook en mosterd te bereiden
Prik in de ronde stukken varkensvlees met een mes gaten en vul deze gaten met de teentjes knoflook en de peperkorrels. Het vlees aan de buitenkant met zout bestrooien en helemaal insmeren met mosterd. Bewaar het vlees dan minstens 6 uur in de koelkast. Leg op het vlees de in stukken gesneden margarine. Daarna het vlees in een oven op 180 graden ongeveer in tweeënhalf uur gaar te laten worden. Het vlees regelmatig omkeren, zodat het rondom bruin wordt.
mdc zegt:
heerlijk. Probeer het vandaag.
Groetjes
Martine:)