Recept
« Terug naar recepten
Varkensvleesreepjes met satésaus
PT30M
Varkensvleesreepjes met satésaus
Een heerlijk varkensvleesreepjes met satésaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hans Janssen
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Varkensvleesreepjes met satésaus te bereiden
1. Kook de boontjes 5 minuten in water en zout, giet ze daarna af en spoel ze af met koud water.
2. Verhit de olie in de pan en al het vlees al omscheppend bruin en gaar. Neem het vlees uit de pan en bestrooi het naar smaak met zout en peper.
3. Bak de ui en de knoflook al omscheppend in het bakvet.
4. Voeg het vlees, de boontjes en de champignons toe en bak alles al omscheppend in 5 minuten. Schep de taugé erdoor en bak alles nog 2 minuten.
5. bereid intussen de satésaus volgen de aanwijzing op de verpakking.
6. Serveer de roerbak met de satésaus.
Serveer er witte rijst bij of iets dat je zelf lekker vind.
2. Verhit de olie in de pan en al het vlees al omscheppend bruin en gaar. Neem het vlees uit de pan en bestrooi het naar smaak met zout en peper.
3. Bak de ui en de knoflook al omscheppend in het bakvet.
4. Voeg het vlees, de boontjes en de champignons toe en bak alles al omscheppend in 5 minuten. Schep de taugé erdoor en bak alles nog 2 minuten.
5. bereid intussen de satésaus volgen de aanwijzing op de verpakking.
6. Serveer de roerbak met de satésaus.
Serveer er witte rijst bij of iets dat je zelf lekker vind.