KookJij

Varkensvleesreepjes met satésaus

Een heerlijk varkensvleesreepjes met satésaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Varkensvleesreepjes met satésaus te bereiden

1. Kook de boontjes 5 minuten in water en zout, giet ze daarna af en spoel ze af met koud water.
2. Verhit de olie in de pan en al het vlees al omscheppend bruin en gaar. Neem het vlees uit de pan en bestrooi het naar smaak met zout en peper.
3. Bak de ui en de knoflook al omscheppend in het bakvet.
4. Voeg het vlees, de boontjes en de champignons toe en bak alles al omscheppend in 5 minuten. Schep de taugé erdoor en bak alles nog 2 minuten.
5. bereid intussen de satésaus volgen de aanwijzing op de verpakking.
6. Serveer de roerbak met de satésaus.

Serveer er witte rijst bij of iets dat je zelf lekker vind.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst