Recept
« Terug naar recepten
Vegetarisch stoofpotje
PT20M
Vegetarisch stoofpotje
Een heerlijk vegetarisch stoofpotje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
zesta.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vegetarisch stoofpotje te bereiden
Verwijder de zaadlijsten van het pepertje en snij fijn. Verhit wat olie in een stoofpot. Voeg ui, knoflook, gember, pepertje en zout toe. Sudder 5 minuten tot de ui zacht is.
Voeg de kikkererwten, gemalen kruiden en wat versgemalen peper toe. Blus met 80 ml water en roer tot het water is opgenomen
Snij de kerstomaatjes doormidden, doe ze in de stoofpot en kook nog 3 minuten. Haal van het vuur en roer er de bladspinazie onder.
Breng op smaak met citroensap, versgemalen peper en zout.