Recept
« Terug naar recepten
Vegetarische chilli
PT30M
Vegetarische chilli
Een heerlijk vegetarische chilli recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
sparretail.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vegetarische chilli te bereiden
Verwarm een scheutje olijfolie in een ruime pan en stoof hierin de uiringen, voeg er de look, chilipoeder, seitan, groene chili en paddestoelen aan toe en roerbak tot de paddestoelen kleuren.
Besprenkel met de wijn, laat verdampen en voeg er dan de bouillon en gepelde tomaten aan toe, dek af en laat 25 min. sudderen.
Voeg er de rode bonen bij, laat deze nog even doorwarmen, breng op smaak met peper, zout en eventueel chilipoeder.
Snij het brood diagonaal middendoor, bestrooi met de gemalen kaas en plaats even onder de grill tot de kaas gaat smelten.
Serveer de chili warm met de kaasdriehoekjes.
Besprenkel met de wijn, laat verdampen en voeg er dan de bouillon en gepelde tomaten aan toe, dek af en laat 25 min. sudderen.
Voeg er de rode bonen bij, laat deze nog even doorwarmen, breng op smaak met peper, zout en eventueel chilipoeder.
Snij het brood diagonaal middendoor, bestrooi met de gemalen kaas en plaats even onder de grill tot de kaas gaat smelten.
Serveer de chili warm met de kaasdriehoekjes.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
HarryLohr zegt:
fijnproever zegt: