Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo januari 2011.
Klik op foto om te vergroten.
Recept
« Terug naar recepten
Vegetarische pasta
PT30M
Vegetarische pasta
Een heerlijk vegetarische pasta recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vegetarische pasta te bereiden
Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water.
Paprika's in fijne ringen snijden.
Komkommers halveren en in ringen snijden.
Champignons in schijven snijden.
Selder in fijne ringen snijden.
Stoof de groenten beetgaar gekruid aan in een beetje boter.
Pasta eronder mengen met de boursin.
Serveer zeer warm.
Paprika's in fijne ringen snijden.
Komkommers halveren en in ringen snijden.
Champignons in schijven snijden.
Selder in fijne ringen snijden.
Stoof de groenten beetgaar gekruid aan in een beetje boter.
Pasta eronder mengen met de boursin.
Serveer zeer warm.