Recept
« Terug naar recepten
Veldsla met Comté en herfstvruchten
PT15M
Veldsla met Comté en herfstvruchten
Een heerlijk veldsla met comté en herfstvruchten recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
ccn Limburg
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Veldsla met Comté en herfstvruchten te bereiden
Was de veldsla. Halveer de druiven, verwijder de pitjes. Pel de mandarijn en verdeel in partjes. Verwijder de bittere kern van het witlof en snij in lange reepjes. Rooster de pijnboompitten in een hete, droge koekenpan. Ontpit de dadels en snij in blokjes. Snij de kaas in repen. Schik de salade op een bord of in een kom. Serveer met vinaigrette en fijngesneden bieslook.