Recept
« Terug naar recepten
Veldsla met geitenkaas
PT25M
Veldsla met geitenkaas
Een heerlijk veldsla met geitenkaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
tineke van Meeuwen
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Veldsla met geitenkaas te bereiden
Meng de olijfolie met arachideolie, azijn en zout tot een dressing. Verwijder de worteltjes van de veldsla en meng de dressing erdoor. Verdeel de sla over 4 bordjes. Verwarm de grill voor. Leg de geitenkaasjes naast elkaar op een met bakpapier bekleed bakblik. Grill de kaasjes tot ze iets gaan smelten. Leg op elk bordje een geitenkaasje en bedruppel ze met honing. Bestrooi het gerecht met bieslook.
Lia Olthof zegt: