Recept
« Terug naar recepten
Velouté met sint-jakobsvrucht
PT40M
Velouté met sint-jakobsvrucht
Een heerlijk velouté met sint-jakobsvrucht recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Velouté met sint-jakobsvrucht te bereiden
Snijd de groenten fijn en stoof aan met wat olijfolie en steranijs. Bevochtig met visfumet, witte wijn, droge Vermouth, room en laat zachtjes een half uurtje trekken. Breng op smaak met peper en zout, passeer door een fijne zeef (niet mixen).
Bak de sint-jakobsvruchten en karameliseer lichtjes met honing. Kruid met peper en breng op smaak met grof zout.
Schep wat velouté in een diep bord en schik in het midden de sint-jakobsvrucht met wat garnalen. Werk af met de Gandaham en gemengde sla.
Bak de sint-jakobsvruchten en karameliseer lichtjes met honing. Kruid met peper en breng op smaak met grof zout.
Schep wat velouté in een diep bord en schik in het midden de sint-jakobsvrucht met wat garnalen. Werk af met de Gandaham en gemengde sla.