Recept
« Terug naar recepten
Venkel lasagne
PT75M
Venkel lasagne
Een heerlijk venkel lasagne recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Venkel lasagne te bereiden
Snijd de venkel in reepjes, maar niet te dun. Schud ze om in een kom met olie, zout en peper. Bak ze daarna in een grilpan om en om, zonder eerst olie in de pan te doen. De pan moet goed heet zijn. Maak de bechamelsaus volgens de aanwijzingen of beter nog, maak hem lekker zelf. Snijd de kaas in hele dunne plakjes. Ga vervolgens de lasagne opbouwen.
Ovenschaal invetten met olie, laagje pasta, laagje venkel, laagje kaas, laagje saus. Enzovoort, enzovoort. Zet de schaal dan op 180C hete lucht in de oven en laat hem lekker 3 kwartier pruttelen. Bij een gewone oven is 200C beter.
Ovenschaal invetten met olie, laagje pasta, laagje venkel, laagje kaas, laagje saus. Enzovoort, enzovoort. Zet de schaal dan op 180C hete lucht in de oven en laat hem lekker 3 kwartier pruttelen. Bij een gewone oven is 200C beter.