Recept
« Terug naar recepten
Venkelsoep met een scheutje Pernod
PT30M
Venkelsoep met een scheutje Pernod
Een heerlijk venkelsoep met een scheutje pernod recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Njam.tv
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Venkelsoep met een scheutje Pernod te bereiden
Verhit de olie en stoof de fijngesneden venkel, look en sjalot zacht. Giet er de bouillon en Pernod bij. Kruid met de steranijs, peper en zout en laat nog 15 min. verder koken. Haal van het vuur en voeg room toe. Verwijder de steranijs en mix zeer fijn. Laat afkoelen in ijskast.
Serveer koel en garneer met het venkelgroen.
Serveer koel en garneer met het venkelgroen.