Recept
« Terug naar recepten
Verdure Invernali ( wintergroenten)
PT45M
Verdure Invernali ( wintergroenten)
Een heerlijk verdure invernali ( wintergroenten) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
- > Kinderen - Kerst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Verdure Invernali ( wintergroenten) te bereiden
Verwarm de oven voor op 220 graden C.
Verdeel de groenten en knoflook over 1 grote of 2 kleine bakplaten, zodat ze niet te dicht op elkaar liggen.
Sprenkel de olie over de groenten en draai ze om zodat ze er goed mee bedekt zijn.
Verdeel de blaadjes salie erover.
Zet de groente 20 tot 25 min. in de oven tot de groenten goud kleuren.
Schud de bakplaat van tijd tot tijd zodat ze niet aanbakken.
Schik de groenten op een schaal en bestrooi met wat zout.
Verdeel de groenten en knoflook over 1 grote of 2 kleine bakplaten, zodat ze niet te dicht op elkaar liggen.
Sprenkel de olie over de groenten en draai ze om zodat ze er goed mee bedekt zijn.
Verdeel de blaadjes salie erover.
Zet de groente 20 tot 25 min. in de oven tot de groenten goud kleuren.
Schud de bakplaat van tijd tot tijd zodat ze niet aanbakken.
Schik de groenten op een schaal en bestrooi met wat zout.