KookJij

Verloren brood met amandelen en appel

Een heerlijk verloren brood met amandelen en appel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: vlam
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Verloren brood met amandelen en appel te bereiden

Klop de eieren los met de melk, de suiker en de amandelschilfers. Snijd de korsten van de boterhammen en laat ze weken in het mengsel.
Smelt wat boter in een anti-aankleefpan en bak de sneden brood erin.
Houd de boterhammen warm in de oven op 180° C tot ze allemaal mooi goudbruin gebakken zijn.
Verdeel het brood over de borden en leg er de plakjes appel op.
Extra lekker met een bolletje roomijs

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst