Recept
« Terug naar recepten
Verloren brood met amandelen en appel
PT15M
Verloren brood met amandelen en appel
Een heerlijk verloren brood met amandelen en appel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
vlam
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Verloren brood met amandelen en appel te bereiden
Klop de eieren los met de melk, de suiker en de amandelschilfers. Snijd de korsten van de boterhammen en laat ze weken in het mengsel.
Smelt wat boter in een anti-aankleefpan en bak de sneden brood erin.
Houd de boterhammen warm in de oven op 180° C tot ze allemaal mooi goudbruin gebakken zijn.
Verdeel het brood over de borden en leg er de plakjes appel op.
Extra lekker met een bolletje roomijs
Smelt wat boter in een anti-aankleefpan en bak de sneden brood erin.
Houd de boterhammen warm in de oven op 180° C tot ze allemaal mooi goudbruin gebakken zijn.
Verdeel het brood over de borden en leg er de plakjes appel op.
Extra lekker met een bolletje roomijs