Recept
« Terug naar recepten
Verrassende ovenschotel met kabeljauw, druiven en tomaten
PT30M
Verrassende ovenschotel met kabeljauw, druiven en tomaten
Een heerlijk verrassende ovenschotel met kabeljauw, druiven en tomaten recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
11
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
A.H.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Verrassende ovenschotel met kabeljauw, druiven en tomaten te bereiden
Ontvel de tomaten door ze in te kruisen en in kokend water te leggen. Beboter een ovenschaal. Bestrooi de kabeljauw met peper en zout. Leg de kabeljauw in de schaal. Maak een mengsel van de klein gesneden tomaten en de boursin. Leg de gehalveerde druiven op de kabeljauw en doe daarna het tomaten-boursin mengsel over de kabeljauw met druiven. Zet de schaal 30 minuten in de voorverwarmde oven van 180 graden. Lekker met peultjes en gekookte aardappelen.
Els Meeuwsen zegt:
Smulgroet Els