KookJij

Verrassende ovenschotel met kabeljauw, druiven en tomaten

Een heerlijk verrassende ovenschotel met kabeljauw, druiven en tomaten recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: A.H.
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Verrassende ovenschotel met kabeljauw, druiven en tomaten te bereiden

Ontvel de tomaten door ze in te kruisen en in kokend water te leggen. Beboter een ovenschaal. Bestrooi de kabeljauw met peper en zout. Leg de kabeljauw in de schaal. Maak een mengsel van de klein gesneden tomaten en de boursin. Leg de gehalveerde druiven op de kabeljauw en doe daarna het tomaten-boursin mengsel over de kabeljauw met druiven. Zet de schaal 30 minuten in de voorverwarmde oven van 180 graden. Lekker met peultjes en gekookte aardappelen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Els Meeuwsen

Els Meeuwsen zegt:
Oeps ik zag dat ik nooit meer gereageerd heb, maar ik heb deze schotel weer eens gemaakt en hij is me toch lekker!!!
Smulgroet Els
Els

Els zegt:
Dit is zeker de moeite waard om te maken,bij m'n favo gezet en je hoort(leest)er nog van;)
jos

jos zegt:
dit ziet er lekker uit, en toch zo eenvoudig klaar te maken.
een combinatie waar ik naar streef :)
ik maak het deze week klaar !
djmagich

djmagich zegt:
Deze ga ik zeker weten binnen kort proberen!