Recept
« Terug naar recepten
Verrassingslunch 'restjes uit koelkast'
PT10M
Verrassingslunch 'restjes uit koelkast'
Een heerlijk verrassingslunch 'restjes uit koelkast' recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Tania
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Verrassingslunch 'restjes uit koelkast' te bereiden
Snijd de champignons in 4 partjes en bak ze in de braadboter mooi bruin. Schep ze uit de boter en bewaar ze even in een schaaltje. Bak in het vocht in de pan de aan stukken gesneden tomaat.
Intussen de rucola wassen en mengen met de olijfolie, sesamolie en balsamicoazijn. De salade op een bordje leggen en de gebakken tomaat erop doen. De champignons eroverheen schikken. Het bakvocht vermengen met de dressing die in het schaaltje is achter gebleven nadat de rucola is gebruikt en de creme fraiche en dit samen even luchtig roeren. Dit over het gerechtje heen uitgieten.
Een boterham erbij roosteren.
Intussen de rucola wassen en mengen met de olijfolie, sesamolie en balsamicoazijn. De salade op een bordje leggen en de gebakken tomaat erop doen. De champignons eroverheen schikken. Het bakvocht vermengen met de dressing die in het schaaltje is achter gebleven nadat de rucola is gebruikt en de creme fraiche en dit samen even luchtig roeren. Dit over het gerechtje heen uitgieten.
Een boterham erbij roosteren.