Tuinbonen zijn het lekkerst als ze net uit de peul komen.
Ze hoeven niet 'dubbel gedopt' te worden, maar zijn meteen goed van smaak.
(Dubbel doppen is het tweede velletje er ook af)
Als delicatesse zijn ze zo goed te serveren.
Recept
« Terug naar recepten
Verse tuinbonen op toast
PT10M
Verse tuinbonen op toast
Een heerlijk verse tuinbonen op toast recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hans de vos
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
nvt personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
JBraakhekke
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Verse tuinbonen op toast te bereiden
Haal de tuinbonen uit de peul.
Rooster wit en of bruin brood licht.
Snij het brood in stukjes, bevochtig het met lekkere olijfolie.
Leg er een of meer tuinbonen op, evt z/p toevoegen
en geniet!
Rooster wit en of bruin brood licht.
Snij het brood in stukjes, bevochtig het met lekkere olijfolie.
Leg er een of meer tuinbonen op, evt z/p toevoegen
en geniet!
hns zegt: