Een lekkere combinatie van 2 verschillende soepen maar erg lekker.
Je kan aan de bouillon ook 10 cherrytomaatjes laten meekoken, dit is naar smaak.
Ik zeef de soep altijd alleen, ik laat de vetten erin omdat deze zeer gezond zijn.
Je krijgt er een hele goede weerstand van, ik en mn kids zijn zelden verkouden en een echte dikmaker is het ook niet, het zijn dierlijke vetten die je binnen krijgt dus dat valt wel mee.
Niet geschikt voor tijdens een dieet, dat weer niet!
En voor iedere bouillon geld: hoe langer je hem laat trekken hoe lekkerder!
Recept
« Terug naar recepten
Verwarrend soepje
PT240M
Verwarrend soepje
Het lijkt raar maar probeer het maar eens uit, echt heerlijk en goed vullend.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
240 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Verwarrend soepje te bereiden
- Verhit een beetje olie in de pan en bak de goedgekruide schenkel tot hij bruin is.
- Snij de ui doormidden met schil en bak deze even mee.
- Kruid de kip ook goed aan en bak kort mee.
- Alle overige ingredienten wat vermeld staan onder "bouillon" in grove stukken snijden en in de pan erbij doen.
- Aanvullen met heet water en alle kruiden en bouillonblokjes erbij doen.
- Op zacht vuur met de deksel op de pan ongeveer 3 uur laten trekken.
- De soep zeven en het vlees plus de kip eruit halen, schoonmaken en fijn snijden, de rest kan je weggooien.
- SOEP:
- Alle groenten vermeld onder "soep" schoonmaken en in fijne blokjes snijden, de sperciebonen door midden en de bloemkool in roosjes.
- De bouillon terug in de pan doen en het vlees en kip en alle groenten weer aan de kook brengen.
- De soep mag nu op half hoog vuur gaar koken.
- Balletjes van het gehakt draaien en laten meekoken.
- De vermicelli erbij doen en proeven.
- Afkruiden met selderijblad, peper, zout en paprikapoeder.
monique ottenbros zegt:
Laat het smaken!