Recept
« Terug naar recepten
Viervruchtenijs
PT45M
Viervruchtenijs
Een heerlijk viervruchtenijs recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4-6 personen
Categorieën:
- > Taarten, gebak & ijs - ijs
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
ijs & co
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Viervruchtenijs te bereiden
Los op laag vuur de suiker al roerend op in de melk en laat het mengsel volledig afkoelen.
Roer er dan de slagroom door.
Prak de banaan met het sinaasappel-en citroensap en roer het rasp erdoor.
Meng de banaan en de aardbeien door het melkmengsel.
Draai van het mengsel ijs volgens de gebruiksaanwijzing van de ijsmachine.
Roer er dan de slagroom door.
Prak de banaan met het sinaasappel-en citroensap en roer het rasp erdoor.
Meng de banaan en de aardbeien door het melkmengsel.
Draai van het mengsel ijs volgens de gebruiksaanwijzing van de ijsmachine.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
bertal zegt:
Je moet het ijs dan in de vriezer zetten, en de massa ieder half uur omroeren , dit voorkomt ijskristallen,
Veel succes
:):).
M.V.G. Bert Allers
Ans Smits zegt: