Recept
« Terug naar recepten
Vietnamese groenteomeletjes
PT20M
Vietnamese groenteomeletjes
Een heerlijk vietnamese groenteomeletjes recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Vietnam
Keuken:
Oosterse
Bron:
ah
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vietnamese groenteomeletjes te bereiden
Klop de eieren los met de vissaus, het sap van de limoen en de basterdsuiker en breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Kwast een koekenpan in met olie. Maak een klein omeletje door 1 kleine soeplepel van het eimengsel in de koekenpan te doen. Laat het ei stollen, draai het om en bak ook de andere kant. Bak nog drie omeletjes van het overige eimengsel. Snijd de bosui doormidden en in dunne reepjes. Beleg de omeletjes met wat bosui, komkommer en 2-3 takjes koriander. Rol ze op en snijd ze doormidden. Lekker met zoete chilisaus.
Tip: De vissaus is lang houdbaar in de koelkast en smaakt lekker bij oosterse gerechten of bij gebakken vis.
Tip: De vissaus is lang houdbaar in de koelkast en smaakt lekker bij oosterse gerechten of bij gebakken vis.