Recept
« Terug naar recepten
Vijgen gewikkeld in prosciutto
PT15M
Vijgen gewikkeld in prosciutto
Een heerlijk vijgen gewikkeld in prosciutto recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tony Pauly
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Nest special koken
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vijgen gewikkeld in prosciutto te bereiden
Verwarm de oven op 180°C. Maak een kruisvormige insnijding in elke vijg, maar snij niet de hele vijg door. Vul de vijgen met de geitenkaas en wikkel elke vijg in sneetje prosciutto.Zet de vijgen op een bakplaat en bak 10 min. in de oven. Haal de vijgen uit de oven en serveer meteen.