KookJij

Vis met Venkel (bv Zeebaars,Zeebrasem)

Een heerlijk vis met venkel (bv zeebaars,zeebrasem) recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4-6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Amerika
Keuken: Amerikaanse
Bron: Italiaanse kennis van de familie.
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vis met Venkel (bv Zeebaars,Zeebrasem) te bereiden

*Oven voorprogrammeren op ± 190 graden Celsius
*Venkelknol schonen,groen grof hakken en apart weg zetten,de knol met de mandarijn in dunne plakjes snijden
*Citroen schoonborstelen en in dunne plakjes snijden
*Vis spoelen,droogdeppen en goed insmeren met zout en veel peper.Zowel van binnen als aan de buitenkant.
*De vis vullen met het grof gehakte venkelgroen en de plakjes citroen
*Een ovenschaal beleggen met 1 laag venkelplakjes en hierop de vis plaatsen.Vis en venkel ruimschoots bedruppelen met gecitreerde olie.Schuif het geheel in het midden van de oven en laat 15 minuten bakken.Dan de vis keren en nog eens 10 - 15 minuten bakken.
*Zodra de vis hanteerbaar is geworden de vis uitfileren om op te dienen

citroen

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

*Opdienen met bv Peperonata (zie aldaar voor recept)

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst