Recept
« Terug naar recepten
Vis met worteltjes
PT32M
Vis met worteltjes
Een heerlijk vis met worteltjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
32 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
420 kCal energie
23 Gram eiwit
7 Gram vet
66 Gram koolhydraten
23 Gram eiwit
7 Gram vet
66 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Allerhande 07 2011
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vis met worteltjes te bereiden
Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Kook de worteltjes in 8 minuten beetgaar.
Giet af en meng met een klontje boter en de groentefinish.
Verhit ondertussen de rest van de boter.
Bestrooi de vis met peper en zout naar smaak en bak in 4 minuten gaar en bruin op middelhoog vuur.
Keer halverwege.
Verdeel de rijst, worteltjes en vis over 4 borden en serveer.
Kook de worteltjes in 8 minuten beetgaar.
Giet af en meng met een klontje boter en de groentefinish.
Verhit ondertussen de rest van de boter.
Bestrooi de vis met peper en zout naar smaak en bak in 4 minuten gaar en bruin op middelhoog vuur.
Keer halverwege.
Verdeel de rijst, worteltjes en vis over 4 borden en serveer.